Ютия Bosch TDA703021A

Ютия Bosch TDA703021A

Марка: BOSCH
Код на продукта: TDA703021A
Наличност:
1
Цена: 99,99 лв. 119,99 лв.

Възможни варианти

Описание
Спецификация:

Блести с функционалност, а не с лъскави петна по тъканите. Комбинира сигурност и комфорт с 3000 W мощност.

 • SensorSecure: Уредът се изключва сам автоматично, когато се постави надолу и бързо се загрява отново, когато се вдигне.
 • AntiShine: особена защита за тъмни и чувствителни на температура платове.
 • 3AntiCalc: функция за тройно почистване със система за самопочистване, система calc'n clean и вградена система за почистване на котлен камък.
 • 3AntiCalc: готовност за по-дълга работа

  Добрините винаги са по три — това важи и за жизнения цикъл на уредите. Функцията 3AntiCalc, както подсказва и името, е тройна функция, съчетаваща SelfClean, Calc'nClean и интегрирана система AntiCalc. Тя ефективно предотвратява натрупването на котлен камък в уреда и надеждно увеличава експлоатационния живот на вашата ютия Bosch.

  AntiShine: Кажете сбогом на лъскавите петна.

  Вече няма да се дразните, докато гладите! Лъскавите петна, особено по тъмните и деликатни тъкани, са забравени завинаги. Настройката AntiShine осигурява защита срещу това — можете да гладите деликатните тъкани без лъскави петна. Гордеем се от факта, че можете да очаквате оптимални резултати дори когато гладите деликатни тъкани.

  DripStop: без риск от водни петна.

  Функцията DripStop представлява вграден в ютията контрол, който независимо регулира температурата на водата за парата. По този начин се предотвратява падането на капчици вода върху дрехата и образуването на водни петна върху тъканите. Няма нищо по-неприятно от това да сложиш една дреха обратно за пране, вместо да я прибереш изгладена в гардероба. DripStop действа безупречно и при ниски температури.

  PalladiumGlissée: за по-добро плъзгане.

  Специалната гладеща плоча с 3-фазен дизайн гарантира идеално разпределение на парата за още по-качествено гладене. Технологията за гладене с три зони включва овлажняване, изсушаване и изглаждане. Този процес на гладене, заедно с подходящото подреждане на каналите на парата, превръща това домакинско задължение в значително по-удобно и по-приятно занимание.

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss