Ютия Cecotec 05102

Ютия Cecotec 05102

Марка: CECOTEC
Код на продукта: 05102
Наличност:
2
Цена: 39,99 лв. 54,99 лв.

Възможни варианти

Описание
Спецификация:

Технология UltraPower: много мощна, 3100 W за бързо, просто и ефективно гладене.

3D Steam System: двуслойна подметка, която удвоява капацитета на интензивност на топлината и спомага за разпръскването и задържането й хомогенно по цялата повърхност. Това е много лека подметка, която предлага гладене с максимална ефективност.
PowerSteam: технология, която произвежда непрекъсната пара с максимално налягане до 55 g / min.
BurstSteam система: 200 g / min избухване на пара, която прониква в тъканта, премахвайки най-упоритите бръчки. Ще получите висококачествени резултати и професионални покрития.
Система Anti-Calc: филтрираща система, която избягва натрупването на мащаби и осигурява висока производителност на пара, удължавайки нейния експлоатационен живот. Ще можете да се насладите на най-доброто гладене също толкова ефективно, колкото първия ден.

Smart AutoOFF: система за безопасност, която автоматично изключва ютията, когато е поставена хоризонтално и не работи в продължение на 30 секунди или 8 минути в изправено положение.
400-милилитров голям резервоар с прозрачен прозорец.

iTemp: автоматичен и интелигентен контрол върху температурата. Благодарение на 21-позиционния му регулатор на температурата ще можете да го адаптирате в съответствие с изискванията на всяка тъкан.
Еко режим: постигайте същите резултати и се наслаждавайте на същата мощност, докато спестявате 40% енергия.
Система против капене

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss