Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3090

Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3090

Марка: CECOTEC
Код на продукта: 3090
Наличност:
2
Цена: 449,99 лв. 549,99 лв.

Възможни варианти

Описание
Спецификация:

Новата Conga 3090 предлага всичко, което може да очаквате от съвременен робот прохосмукачка: Почиства и измива вашите подове само в един цикъл на почистване. Със своя 360 ° лазер сканира и картира вашия дом, така че да намери пътя си независимо. Чрез приложение за смартфони или гласови услуги (Amazon Alexa и Google Assistant) можете удобно да контролирате Conga.

Подходящ за почти всеки дом
Новият робот прахосмукачка Congo 3090 може да работи в почти всеки дом. Почиства различни видове твърди подове (като: паркет, ламинат, плочки и др.). Плюс това е особено старателно на килимите, защото автоматично увеличава всмукателната си мощност върху килимите.

Забележка: Вакуумният моп на робота не е подходящ за много тъмни и черни подове.

Сензорите откриват стълбите навреме
С помощта на вградени сензори Cecotec Conga знае кога се насочва директно към стълбище или друга пропаст. Той забавя и съответно коригира посоката си на движение, поради което не пада надолу по стълбите.

Приложение за смартфон с полезни функции
Cecotec Conga може да се контролира удобно с приложение за смартфон. В приложението са достъпни много различни функции, което още повече улеснява използването на робота: задайте график, прегледайте карти за почистване и много повече.

Роботен прахосмукачка със зонално почистване
Създадените карти за почистване се запазват в приложението. Имате достъп до картите по всяко време и можете да го разделите на множество зони. След това сами решавате къде трябва да почиства Conga и кога. Чрез приложението вие също имате възможност да създавате виртуални бариери. Тези бариери изграждат невидима граница, която Conga 3090 няма да премине.

Съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant
Conga Cecotec Conga е съвместим с гласовите услуги Amazon Alexa и Google Assistant. Това означава, че почистването с прахосмукачката робота може да се управлява с прости гласови команди.

Прецизна лазерна навигация за цялостно почистване
В горната страна  на робота има т. Нар. ITech Laser 360. Този лазер сканира и картографира околностите му, така че Conga 3090 да може да намери своя път независимо. Следователно, той може да избере и най-ефективния и интелигентен път за почистване. Ако батерията е изтощена, роботът автоматично се връща в основата, за да се презареди. След това тя продължава с почистването, където е спряла преди.

Силна смукателна мощност и големи контейнери
При 2000 Pa мощността на засмукване на Cecotec Conga е по-висока от тази на много от конкурентите му. Ето защо премахва много прах и отломки. Цялата тя се транспортира и съхранява в 480 ml голям прах. Вторият включен контейнер комбинира контейнер за прах (250 мл) и резервоар за вода (230 мл).

Технически подробности:
Производител: Cecotec Conga
Описание на модела: Cecotec Conga 3090
Препоръчва се до (приблизително): не е посочено
Размери (прибл.): 34,0 x 9,6 cm
Тегло (приблизително): 3,3 кг
Време и седмично програмиране: Да
Програмиране / контрол на приложението: Да
Гласова услуга: Amazon Alexa, Google Home
IFTTT: Не
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: зона, зона с ограничения, място, два пъти, автоматично, ръб, почистване, спирала, ръчно, начало
Навигация: iTech 360 лазер
Време за зареждане (приблизително): 3 - 4 h
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): 2,5 h
Зареждаща станция: Включена
Тип акумулаторна батерия: литиево-йонна (14,8 V / 3.200 mAh)
Тип почистване: Прахосмукачка и почистване
Почистване: сухо и мокро
Граница: Линии без достъп (чрез приложение)
Обем (прибл.): Не е посочен
Специални функции:
• Контрол на приложенията
• iTech 360 лазерна навигация
• Съвместим сAmazon Alexa и Google Assistent
• Почистване на зони

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss