Керамичен слоукукър Crock-Pot SCV400RD-050

Керамичен слоукукър Crock-Pot SCV400RD-050

Марка: CROCK-POT
Код на продукта: SCV400RD
Наличност:
2
Цена: 64,99 лв. 79,99 лв.

Възможни варианти

Описание
Спецификация:

Идеален за приготвяне на храна за 4-ма човека Crock-Pot® пасва идеално на различните възможности за готвене, благодарение на функциите „Low”, “High” и “Warm“. Така, например, и при двата режима уредът достига температурата на кипене на водата от 100°C, разликата е единствено във времето. В режим “Low” уредът я достига за 7-8 часа, а при „High” – за 3-4 часа, но всяка рецепта е индивидуална, благодарение на използваните съставки.

Slow cooker ви предоставя гъвкавост и свобода за приготвяне на любимата ви храна през целия ден, за да имате прясно сготвена здравословна вечеря. Благодарение на революционната технология за бавно готвене на ниска температура, всички продукти запазват хранителните си качества и полезни минерали, а резултатът – неповторимо вкусен.

Не е нужно да сте професионален готвач, за да приготвяте вкусна храна. Просто добавете желаните продукти в уреда и той ще се погрижи за останалото, без да има нужда от наблюдение.

Почистването на керамичният съд със стъклен капак, който служи за готвене на Crock-pot, се почиства лесно, включително е съвместим и със съдомиялни. Подвижният керамичен съд може да се използва за печене на ястия във фурната, но НЕ е подходящ за пържене на котлон, в микровълнова фурна или за скара.2 настройки за готвене

В зависимост от рецептите и времето за готвене, с което разполагате, можете да избирате между 2 настройки за готвене – Low и High. В режим High времето за готвене е по-кратко, докато при Low е точно обратното.

Функция за запазване на топлината Warm

Ако нямате възможност да сервирате храната, веднага след като стане готова, функцията „Warm“ може да се активира до 4 часа, за да поддържа храната готова за сервиране.

Топлоустойчив керамичен съд

Керамичният съд с термо функции е с капацитет от 3.5 л и спомага за постигане на хомогенна температура, за перфектно преплитане на вкусовете. Той е подвижен и може да се използва индивидуално в електрическа фурна. Не е подходящ за ползване върху котлони, в микровълнови фурни или скари.

Прозрачен стъклен капак

През него наблюдавате прогреса на пригтовяне на рецептата. Стъкленият капак е прозрачен и термоустойчив, а също така е и лесен за почистване.

Ниска консумация на енергия.

Crock-pot е с изключително ниска консумация на енергия, равняваща се на консумираната енергия от една електрическа крушка. В режим Low консумираната енергия е между 75 и 150 W, а в режим High – между 150 и 220 W. По този начин и самият уред е предпазен от електрошокови удари.

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss