Велоергометър Vitalmaxx

Велоергометър Vitalmaxx

Марка: Vitalmaxx
Код на продукта: 523
Наличност:
2
Цена: 159,99 лв. 229,99 лв.

Възможни варианти

Описание
Спецификация:

Вие нямате място за чудесен домашен треньор и преходът към фитнеса е досаден? След това тренирайте сега с ”VITALmaxx” велотренажора ”Fitness Bike”, който не е сложен и спестява място вкъщи! Това компактно устройство за фитнес се вписва във всяка всекидневна: просто го разгънете, поставете го и вашето фитнес тренировка може да започне! С помощта на регулиращия винт можете да избирате между 8 различни нива на съпротивление и по този начин индивидуално да настроите нивото на трудност според вашите нужди. Компютърът за обучение с LCD дисплей ви държи в течение на времето за тренировка, изминатото разстояние, скоростта и изгорените калории. С практичния бутон можете лесно да превключвате между функциите. Удобното седло на гела може да бъде индивидуално регулирано спрямо височината на седалката и нуждите ви. Велосипедът ”VITALmaxx” ”Fitness Bike” е много компактен и може да се сгъва и прибира, за да се спести място. Така той винаги е под ръка за вашето индивидуално фитнес тренировка!

Технически данни:
- Материал: стомана, ABS
- Размери (L x W x H): приблизително 78 x 41 x 116 cm
- Регулируема височина на седалката: приблизително 78-89 cm
- Забележки: Това устройство е предназначено за фитнес и фитнес тренировки. Подходящ е само за сядане. Само едно лице може да тренира с устройството за обучение. Устройството може да бъде заредено до максимум 100 кг. Това устройство е предназначено само за домашна употреба. Устройството не е подходящо за употреба на открито и в помещения с висока влажност (например бани). Това устройство не е подходящо за терапевтични цели.

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss