Капково напояване 6бр

Капково напояване 6бр

Марка: BABYLISS
Код на продукта: 541
Наличност:
6
Цена: 25,99 лв. 36,99 лв.

Възможни варианти

Описание
Спецификация:
Комплекта се състои от 6бр.
Останали от големите 4 бр от малките 2бр
Продава се и на бройка, големите - 4.99лв., малките 2,99лв.

УРЕД ЗА ПОЛИВАНЕ НА ЦВЕТЯ

Ако сте уморени от поливането на растенията, нямате време да се грижите за тях или просто забравяре да ги поливате достатъчно често, ние имаме идеалното решение за вас! Представяме ви революционния и иновативен  Уред за Поливане, оригинална и забавна алтернатива за поливане на растенията лесно и без усилие. Уредът за Поливане е много полезен и лесен за употреба. Просто напълнете с вода уредите за поливане и го поставете в саксията на растението и малко по малко почвата ще поема вода за максимум 12 дни. Тази автоматична система за напояване е идеална за напояване на растенията ви, когато сте на почивка или когато не сте удома. Можете да отидете навсякъде и растенията ви ще имат необходимата вода за няколко дни.

Уредите за Поливане не само са много удобни, но са и идеалната декорация, тъй като са с атрактивен и иновативен дизайн. Уредите за Поливане ще придадат елегантност и изисканост на растенията ви, докато им осигуряват водата, от която се нуждаят, за да порастнат и да се развият.

Какво чакате? Полейте и украсете растенията си с уредите за поливане!

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss