Bluetooth приемник MPOW BH044E

Bluetooth приемник MPOW BH044E

Марка: MPOW
Код на продукта: BH044E
Наличност:
2
Цена: 19,99 лв. 29,99 лв.

Възможни варианти

Бърза поръчка

Просто попълнете коректно телефон по-долу и наш представител ще се свърже скоро с вас, за да потвърди покупката ви.

* Телефон:

Поръчка

Описание

Bluetooth приемник MPOW BH044E

Спецификация:

MPOW BH044E Bluetooth приемник Bluetooth 5.0 приемник за стерео уредба, 10 часа непрекъснато поточно предаване на музика, 8 часа разговори със свободни ръце, поддържа Siri и Google Асистент

MPOW BLUETOOTH 4.1 ПРИЕМНИК: Изграден с Bluetooth 4.1/HFP/HSP/A2DP/AVRCP, за да улесни живота си, така че да можете да се наслаждавате на музика и разговори със свободни ръце от вашия смартфон с висококачествен звук. До 33 фута обхват на свързване гарантира ниско забавяне на сигнала. ДВОЙНИ ВРЪЗКИ И ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ: Преносимият Bluetooth приемник MPOW може да свързва две Bluetooth устройства едновременно. Освен това може да е съвместим с повечето смартфони и Bluetooth електроника, идеален за домашни или автомобилни аудио системи и кабелни слушалки (свързани с MPOW чрез 3,5 мм аудио кабел/адаптер, след което сдвоете телефона си с MPOW, за да слушате музика или да отговаряте на повикване). АВТОМАТИЧНО ПОВТОРНО СВЪРЗВАНЕ: Когато съществува Bluetooth сдвоен запис, просто включете Bluetooth на вашия мобилен телефон първо и след това включете Bluetooth приемника, MPOW Bluetooth приемникът може да бъде автоматично сдвоен. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪЛГА ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ: Осигурява до 10 ЧАСА възпроизвеждане и се нуждае само от 1,5 ЧАСА, за да се зареди напълно. ЗАБЕЛЕЖКА: 1. Този MPOW не се включва автоматично, моля, натиснете дълго „Многофункционален бутон“ за около 3 секунди, когато се включи, синята светлина ще мига, след което го свържете с вашите Bluetooth устройства; 2. Моля, уверете се, че входното напрежение на зареждането към MPOW не надвишава 5V и не използвайте бързо зарядно устройство с оглед на безопасността и експлоатационния живот на продукта; 3.Ако искате да се свържете с вашия телевизор, като сдвоите устройството с вашите слушалки, моля, потърсете MPOW предавател или приемник/предавател.

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss