Nazca 3D боя за тъкани

Nazca 3D боя за тъкани

Марка: nacon
Код на продукта: 3d
Наличност:
2
Цена: 19,99 лв. 49,99 лв.

Възможни варианти

Бърза поръчка

Просто попълнете коректно телефон по-долу и наш представител ще се свърже скоро с вас, за да потвърди покупката ви.

* Телефон:

Поръчка

Описание

Nazca 3D боя за тъкани

Спецификация:

Перманентна 3D боя, перфектна за рисуване с релеф върху дрехи, тениски, керамика, дърво, камък, стъкло или всякакви повърхности - включва 4 UV неонови цвята

23броя.

СЪЗДАВАЙТЕ ДИЗАЙНИ С РЕЛЕФ - 3D боите Nazca Colors са идеални за вашите дизайни върху всякакви тъкани и могат да се използват и върху хартия, платно, дърво, керамика, стъкло, метали и др. Благодарение на високата си еластичност, след като изсъхнат, можете да използвате върху гъвкави дрехи и създавайте обемни форми и малки релефи върху вашите творби. ⭐ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПИНЦЕЛ ИЛИ ГЪРНИЦИТЕ КАТО АПЛИКАТОР - С комплекта бои Nazca 3D можете да използвате четката си или да нанасяте директно с помощта на гърничките, за да създадете релефи. В зависимост от силата, която прилагате, когато го стискате, ще получите повече или по-малко боя, когато правите своя дизайн. Създайте кадифени покрития, като нанесете фини линии или големи релефи, като използвате няколко слоя боя. ⭐20 ЖИВИ ЦВЯТА + 3 ФЛУОРЕСЦЕНТНИ - Този комплект включва широка гама от нюанси, които ще ви дадат максимални възможности в работата ви. В допълнение към 20-те цвята с живи и живи тонове, 4 цвята от неонова гама Nazca също са включени с много наситеност и яркост (Оранжев UV, Жълт UV, Розов UV и Зелен UV) са фотолуминесцентни и светят при прилагане на ултравиолетова светлина. ⭐УСТОЙЧИВОСТ НА ПРАНЕ - С 3d боите за тъкани Nazca Colors можете да създавате прекрасни релефни дизайни върху вашите дрехи и текстилни аксесоари и да ги фиксирате, за да издържат на пране до 40 ºC. Процесът е много прост, след като дизайнът е завършен върху тъканта, оставете я да изсъхне напълно и извършете фиксирането с помощта на ютия върху боята, без да я докосвате, приложената топлина ще фиксира боята към влакната на тъканта и ще издържи последващо пране. ⭐ЗА ХУДОЖНИЦИ НА ВСЯКАКВО НИВО - Комплектът Nazca Colors 3D боя за плат е идеален както за начинаещи, така и за художници с опит в света на изкуството върху плат. Възможността да създавате 3D релефни дизайни и разнообразието от цветове, включени в пакета, ще ви дадат безкрайни нови възможности. Персонализирайте вашите тениски, възглавници, раници, платнени чанти и украсете чаши, мебели или всякакви домашни принадлежности. Вземете своя комплект бои за платове Nazca Colors и разгърнете своята креативност.

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss