Машина за вакуумиране ROSPEC

Машина за вакуумиране ROSPEC

Марка: rospec
Код на продукта: 4322
Наличност:
3
Цена: 98,99 лв. 129,99 лв.

Възможни варианти

Бърза поръчка

Просто попълнете коректно телефон по-долу и наш представител ще се свърже скоро с вас, за да потвърди покупката ви.

* Телефон:

Поръчка

Описание

Машина за вакуумиране ROSPEC

Спецификация:

Автоматичният вакуумен уплътнител ROSPEC RPFP серия VS-168. Бързо и ефективно, нашият вакуумен уплътнител работи почти безшумно.Два различни режима на запечатване правят бърза работа с всяка храна (суха/мокра), която искате да съхранявате безопасно. Автоматичният вакуумен уплътнител Rospec VS-168, използващ модерен дизайн, функция за лесна работа, както и мощна помпа, поради което е предпочитан от много млади хора и вярваме, че ще бъде добър помощник в живота ви. КОМПАКТЕН ДИЗАЙН ЗА СПЕСТЯВАНЕ НА МЯСТО Изискан и разумен дизайн, за да се намали използването на пространство. ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ДОПИР КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ Прост и издръжлив, чувствителен на допир контролен панел в средата на тялото на машината, той ще улесни работата ви. УПЛАТЯВАЩА ЛЕНТА/ЗАКЛЮЧВАЩ ЕБИЛ/ФИКСИРАНА ОС/УПЛАТЯВАЩ НАГРЕВАТЕЛ Торбата, която трябва да бъде запечатана, се поставя върху тази лента/Заключва горния и долния капак/Свързва горния и долния капак/Запечатва торбата с нагревателния елемент. БУТОН ЗА ОПУСКАНЕ НА КАПАКА ЗА ОТВАРЯНЕ Натиснете 2 бутона едновременно и тогава горният капак ще бъде освободен. Вакуумното налягане във вакуумната камера ще бъде освободено. ВАКУУМЕН ХОСТ ЗА ХРАНА Поставете единия край на маркуча във входа за въздух, а друг край на маркуча в централния отвор на капака на контейнера. След това натиснете бутона за ръчно запечатване, за да започнете да вакуумирате.

Мощност:150W

Дължина на запечатване: МАКС 30см Вакуумно налягане: -0,8 bar Време за запечатване: 6 - 10 секунди VAC/време на запечатване: 10 - 20 секунди Приложения: Вакуум и запечатване на плодове/зеленчуци/месо/риба и др Размер на продукта: 370mm*150mm*60mm Тегло на продукта: 1,3 кг

Включеа стартов комплект вакуум торбички 5 бр.

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss