Охладител на въздуха klarstein 10033542

Охладител на въздуха klarstein 10033542

Марка: Klarstein
Код на продукта: 10033542
Наличност:
2
Цена: 169,99 лв. 249,99 лв.

Възможни варианти

Бърза поръчка

Просто попълнете коректно телефон по-долу и наш представител ще се свърже скоро с вас, за да потвърди покупката ви.

* Телефон:

Поръчка

Описание

Охладител на въздуха klarstein 10033542

Спецификация:

Въздушният охладител Klarstein Rotator надеждно захранва помещението с хладка свежест и е изключително ефективен със своите мощни характеристики.
Охладителя охлажда въздуха благодарение на процеса Cool Breeze с три различни скорости на духане. Устройството охлажда или овлажнява въздуха по ваш избор, побира се седем литра вода в резервоара и продължава за разумен период от време. Сменяемата батерия за охлаждане осигурява допълнителни приятно освежаващи температури при поискване. Три различни вида вятър с нормален режим, естествен режим и режим на заспиване осигуряват адаптирана към помещението вентилация.
Филтър за сменяем въздушен охладител Rotator премахва праха и частиците от мръсотия, преди да почисти въздуха и да му даде място. Технологията TACT, Технология за почистване на въздуха с гръмотевици, се грижи за особено чист въздух: точно като буря се освобождават отрицателни йони, за да се премахне прахът и миризмата от въздуха.
Функцията таймер е много полезна за спокоен сън през топлите летни нощи. Въздушният охладител надеждно се изключва за осем часа. В допълнение, дистанционното управление с обширни настройки позволява удобно дистанционно управление.

  • размери: приблизително 40 x 90 x 35 cм (Ш x В x Д)
  • дължина на мрежовия кабел: 180 cм
  • тегло: около 9,4 кг
Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss