изсушител за въздух Klarstein DryFy Connect 50 10034435

изсушител за въздух Klarstein DryFy Connect 50 10034435

Марка: Klarstein
Код на продукта: 10034435
Наличност:
2
Цена: 449,99 лв. 599,99 лв.

Възможни варианти

Бърза поръчка

Просто попълнете коректно телефон по-долу и наш представител ще се свърже скоро с вас, за да потвърди покупката ви.

* Телефон:

Поръчка

Описание

изсушител за въздух Klarstein DryFy Connect 50 10034435

Спецификация:

Лесният начин за идеална влажност: изсушителят   Klarstein  DryFy Pro Connect 50  с WiFi интерфейс изсушава влажни помещения след строителство, ремонт и водни щети или просто контролира влажността в кухнята, банята и спалнята.

С подходящата влажност ще се чувствате много по-добре: изсушителят за въздух  Klarstein  DryFy Connect 50   премахва влажния въздух за нула време и осигурява спокойно дишане в кухнята, банята или спалнята, или позволява бързо изсушаване след строителни или ремонтни дейности. С въздушен поток от  360 м³ на час той извлича до 50 литра влага от въздуха на ден - изсушителят  Klarstein  DryFy Connect 50    е идеален за помещения с площ от 45 до  55 м². Големият 7-литров резервоар събира натрупаната влага и винаги може да бъде изпразнен навреме благодарение на функцията за аларма и автоматичното изключване, когато резервоарът е пълен.
  • Изискване за WiFi свързване: SSID в честота 2,4 GHz
  • Превключвател за включване/изключване на дисплея в горната част
  • Автоматично изсушаване: устройството започва да работи, когато влажността е с 5% по-висока от зададената стойност
  • Режим на сушене: уредът работи трайно независимо от зададената целева влажност
  • Регулируема целева влажност с 5 % в стъпки от 30 до 80 %
  • WiFi интерфейс за лесно управление чрез приложението Klarstein

Идеална влажност: капацитет на обезвлажняване от 50 литра / 24 часа за изсушаване на интериори след строителни и ремонтни дейности или за регулиране на влажността в кухни, бани и спални. Дълго време на работа: 7-литров резервоар за вода с алармена функция и автоматично изключване, когато резервоарът е пълен. Лесна употреба: Wi-Fi интерфейс за удобно управление чрез приложението Klarstein. Много функции: с регулируема целева влажност на въздуха и таймер от 1 до 24 часа Тих: благодарение на особено тихата продължителна работа Мощност: за циркулация на въздуха 360 m³ / h - идеален за помещения от 45 до 55 m² Особено практично: Функция за автоматично завъртане за бързо изсушаване на мокро пране Чист въздух: филтри с активен въглен за отстраняване на прах, микроби и миризми Екологичен: благодарение на използването на естествен хладилен агент R290 Бутон за включване / изключване на дисплея в горната част Автоматично обезвлажняване: устройството започва да работи, когато влажността е с 5% по-висока от зададената стойност. Режим на сушене: устройството работи непрекъснато, независимо от зададената целева влажност. регулируема целева влажност на въздуха на стъпки от 5% от 30 до 80 процента WiFi интерфейс за удобно управление чрез приложението Klarstein Почасов таймер до 24 часа (таймер за включване в режим на готовност / таймер за изключване по време на работа) Режим на въртене: вентилационната клапа е отворена на 90° или 45° или завъртяна елегантно бяло тяло Околна температура: 5 - 35°C Макс. производителност на изсушаване при 30°C и 80% относителна влажност влажност Звуков сигнал и автоматично спиране при пълен резервоар за вода Изпомпване на събраната вода с натискане на бутон Показване на текущата влажност режимът на вътрешно изсушаване предотвратява появата на мухъл в устройството Дръжка за носене и подови колела за лесно преместване Възможност за поставяне на постоянен дренажен маркуч Подвижен резервоар за вода Хладилен агент: R290 Захранване: 220-240V ~ | 50/60 Hz Размери: приблизително 37 x 61,5 x 26 cm (ШxВxД) Дължина на захранващия кабел: около 180 см. Тегло: около 18,5 кг

Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss