подвижна стойка за часовник Klarstein 10032887

подвижна стойка за часовник Klarstein 10032887

Марка: Klarstein
Код на продукта: 10032887
Наличност:
2
Цена: 89,99 лв. 129,99 лв.

Възможни варианти

Бърза поръчка

Просто попълнете коректно телефон по-долу и наш представител ще се свърже скоро с вас, за да потвърди покупката ви.

* Телефон:

Поръчка

Описание

подвижна стойка за часовник Klarstein 10032887

Спецификация:

Точността не е случайна! Стойката за навиващи се часовници Klarstein St. Gallen Premium е внимателно изработена с елегантен дизайн в съответствие със специалните изисквания за грижа за часовници със самонавиване.

Всеки, който притежава навиващ се часовник, трябва да обърне внимание на правилното му съхранение. Особено ако има няколко ценни части наведнъж. Стойката за навиващ се часовник Klarstein St. Gallen Premium ви помага не само да запазите механиката на часовника си, но и да го представите по атрактивен начин. Автоматичните часовници са монтирани на две въртящи се плочи, които им осигуряват необходимото въртене, за да поддържат движението си в непрекъснато движение, дори когато не ги носите. Часовникът е стилно представен. Стойките за часовници са оборудвани с навиваща се подложка, която позволява здраво закрепване на всички часовници с каишки с дължина от 17 до 20 см и ширина до 2,5 см. Четири избираеми скорости на въртене ще преместят въртящата се маса на 650, 900, 1200 или 1500 оборота на ден. Отделно можете да зададете желаната посока на въртене по посока на часовниковата стрелка, обратно на часовниковата стрелка или дори двупосочно. Това ви дава повече възможности за перфектно адаптиране на стойката за навиване към изискванията на вашия автоматичен часовник.

Перфектното съхранение на часовници обаче не се изчерпва само с техническия аспект: часовниците със самонавиване искат и трябва да бъдат виждани! Елегантният дизайн на навиващата се стойка за часовници Klarstein St. Gallen Premium не забравя това. Издръжливият пластмасов корпус с луксозна гланцирана предна врата предлага възможно най-добрата гледка към часовника благодарение на два прозореца от акрилно стъкло. Синьото LED осветление придава на часовника елегантен вид и го представя в правилната светлина.

Не оставяйте представянето и грижата за часовника си на случайността: в поставката за часовници Klarstein St. Gallen Premium вашият часовник ще бъде съхраняван безопасно и представително.

 • включено / изключено на гърба на устройството
 • Режими на завъртане: по посока на часовниковата стрелка или в посока обратна на часовниковата стрелка или двупосочно,
 • Програма A (650 TPD): 5 минути въртене, след това 79 минути почивка, после повторение
 • програма B (900 TPD): 5 минути въртене, след това 56 минути почивка, после повторение
 • програма C (1200 TPD): 5 минути въртене, след това 41 минути почивка, после повторение
 • програма D (1500 TPD): 5 минути въртене, след това 32 минути почивка, после повторение
 • материал: трайна пластмаса
 • възглавничка за поставяне на часовника
 • Захранване: 4 V / 0.55 A чрез 220 V ~ захранване 50/60 Hz
  • размери: прибл. 14,1 x 24,3 x 19,2 cm (Ш x В x Д)
  • диаметър на въртящата се плоча: прибл. 4,5 см
  • дължина на кабела: прибл. 1,5 м
  • тегло: прибл. 835 g
Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
 
 
Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Етикети:
Етикети: маша, babyliss