Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ В ТЕХМОЛ

ВНИМАНИЕ! Внимателно прочетете тези Общи условия, постарали сме се да включим само най-важното! Ако използвате сайта ни автоматично приемаме че сте съгласни с условията ни!

1. Условия за използване на ТЕХМОЛ
Със създаването потребителски профил в Сайта Потребителят потвърждава и декларира съгласието си със следното:

• Информационните услуги на Сайта се предоставят "във вида, в който са публикувани".

ТЕХМОЛ не носи отговорност за точността на публикуваната информация.

• Оn-line системата за покупки през Сайта отразява наличността на артикулите към актуалния момент на проверката, като предвид динамиката в стокоооборота е възможно определени артикули и аксесоари към тях, публикувани и фигуриращи на Сайта като „налични“ в магазини ТЕХМОЛ към момента на проверката, да бъдат изчерпани при заявката и да не могат да бъдат поръчани и доставени чрез on-line магазина. При всички случаи, ТЕХМОЛ потвърждава възможността / невъзможността за доставка на заявената през Оn-line системата стока.

• При регистрацията в ТЕХМОЛ Потребителят трябва да предоставя вярна, точна, актуална и пълна информация, необходима за осъществяване на продажбата, чрез попълване на всички задължителни полета на регистрационната форма. 

ТЕХМОЛ не носи отговорност за невярно и/или неточно изпълнена поръчка ако попълнените данни са неточни или непълни, ние ще се свъжем с вас за потвърждение на поръчката, но все пак оставяйте верен телофон за да можем да направим и това!

2. Защита на личните данни. 

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.


3. Авторски права.

Всички предоставени от ТЕХМОЛ стоки и услуги, които се ползват със защита съгласно Закона за защита на авторското право и сродните му права , се предоставят на Потребителите в оригиналният си вид, опаковка ако има и носител без каквото и да било въздействие от страна на ТЕХМОЛ, ние ги предаваме точно във вида в който сме ги получили от нашите партньори.


4. Отказване на поръчка

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да дължи обезщетение или неустойка, в срок от 14 дни, считано от датата, на която Потребителя или трето лице, различно от превозвача и посочено от него, е влязло във владение на стоките или датата, на която Потребителя или трето лице, различно от превозвача и посочено от него, е влязло във владение на последната стока, при договор, съгласно който поръчвате много стоки с една поръчка. 

За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми ТЕХМОЛ за имената си, географския си адрес и ако има такива, телефонен номер, факс и електронен адрес и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление.

Стоката може да бъде върната само при положение, че се връща в същият си неизползван вид, с всички придружаващи я документи, кутия , аксесоари или подаръци.

 

8. Политика за поверителност и защита на личните данни

С приемането на настоящите общи условия потребителя дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евентуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от ИВЕТА 78 ЕООД и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока. Личните данни, от които ИВЕТА 78 ЕООД  се нуждае са свързани само и единствено с нужната информация за изпращане на поръчаните продукти.


Предоставянето на личните данни е напълно доброволно от страна на клиента и той може по всяко време да промени личните си данни, както и да поиска профилът му, съдържащ личните данни, да бъде заличен, като за целта е необходимо да изпрати писмено искане на имейл адрес: office@tehnomall.com

Ние взимаме всички предпазни мерки, включващи административни, технически, физически и други мерки, за да защити личните ви данни от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Когато публикувате в социални мрежи или друг вид общодостъпни за всички лица канали, личната информация, която споделяте, е видима за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. В тези случаи Вие носите изцяло отговорност за информацията, която сте споделили там.

 


Във всеки един момент Вие може да пожелаете да оттеглите желанието си за обработка на личните данни, да направите корекция във вече посочените от Вас данни, да пожелаете профила Ви и личните Ви данни да бъдат изтрити („правото да бъдеш забравен“). В този случай трябва да отправите писменото си искане към на на посочения имейл:  office@tehnomall.com